vi søker kokk!
Har du lyst på en spennende kokkejobb med arbeidssted på 3 lokasjoner i Sunnmørsalpene?
Stranda Hotell, Strandafjellet og Restaurant Raus søker engasjert kokk som kan bidra på våre lokasjoner på Sunnmøre.
Om Stranda Hotell og Strandafjellet
Stranda Hotel har vært i drift i over 100 år. Vi er et hotell som tilbyr en god seng med frokost og et godt måltid ved behov. Vi ligger i hjertet av Sunnmøre, på Stranda, med fjell og fjord og luft og plass og rom for alle. Vi er et ujålete hotell og vertskap, midt i spektakulære naturopplevelser og verdensarv.
Stranda Hotel har 62 rom, restaurant, møterom, svømmehall og stor lobby med bar og kaffebar. Vi samarbeider med sterke lokale og internasjonale merkevarer; Grandiosa, Slettvoll, Stranda Spekemat og Starbucks – for å nevne noen. Hotellet drifter også «Skinkerådhuset» på Stranda – et flott lokale for mindre selskap med topp moderne kjøkkenfasiliteter.
Stranda Hotel driver også de to serveringsstedene/paviljongene på Strandafjellet som serverer rask, god og lokal mat til folk i bakken. I helgene kan familier også nyte enkel varmmat i varmestua på fjellet.
Stranda Hotel er en ambisiøs aktør som ønsker å gi den flotte regionen vår en stemme og bidra til en positiv utvikling av Sunnmøre.
Om Raus
Restaurant Raus ligger ved havnen i Sykkylven, og holder til i helt nye lokaler med utsikt over Sunnmørsalpene. Raus er et samlingssted for lokale og tilreisende med fokus på lokal & kortreist matglede. Et sted å spise med familien, en øl med venner eller en lunsjprat med kollegaer. Et ujålete, ekte og trivelig sted, midt i Sunnmørsalpene. Vi har også stort fokus på catering, og har nylig investert i eget produksjonskjøkken til catering, i nabobygget til restauranten. Vi har åpent 6 dager i uken, og har lunsj og middagsmeny.
Restauranten har i overkant av 70 sitteplasser, i tillegg til selskapslokaler i nabobygget og uteservering på sommeren. Moderne kjøkken fra 2018 og et eget catering/produksjonskjøkken i tilknytning til selskapslokalene. Raus har et ungt team på 22 ansatte fordelt på kjøkken, servering og oppvask.
Arbeidsoppgaver
Daglig drift av kjøkkenet.
IK-mat
Stillingen er operativ, i tillegg til noe administrasjon og møtevirksomhet.
Være en stor del av utformingen av kjøkkenet på de tre lokasjonene, og bidra til utviklingen av menyer på våre ulike lokasjoner slik at flere kan få nyte «smaken av Sunnmøre»
Ta del i utviklingen av et solid fagnettverk i regionen, hvor samspill mellom aktører, læresteder og leverandører skaper glede og engasjement på jobben og positiv utvikling for bedriftene våre.
Egenskaper
Vi er ute etter en positiv person som synes det er spennende at det skjer mye.
God faglig kunnskap innen matlaging.
Entusiastisk og engasjerende personlighet.
Evne til å lytte og være ydmyk.
God samarbeidsevne - internt og eksternt
Tro mot faget, innovativ med ønske om å utvikle og påvirke
Godt humør og glad i folk
Vi kan tilby
Jobb hos arbeidsgivere i spennende utvikling som vil investere i folk og fag
Gode forutsetninger for videreutvikling og karriere
Konkurransedyktig lønn
Et entusiastisk og engasjert team, med stor framtidstro
Muligheter for kursing og utdanning innen fagområdet
Muligheten til å bidra til etablering av et nytt fagmiljø på Sunnmøre, på tvers av bedrifter og institusjoner
Kontakt:
Daglig leder på Stranda Hotel, Ina Eldøy, ina@strandahotel.no / 95941901
Styreleder Restaurant Raus, Andreas Hjellegjerde, post@ahjellegjerde.no / 92244086