vi søker kokk!

Kokk.jpg
 
 

Har du lyst på en spennende kokkejobb med arbeidssted på 3 lokasjoner i Sunnmørsalpene?

Stranda Hotell, Strandafjellet og Restaurant Raus søker engasjert kokk som kan bidra på våre lokasjoner på Sunnmøre.

Om Stranda Hotell og Strandafjellet

Stranda Hotel har vært i drift i over 100 år. Vi er et hotell som tilbyr en god seng med frokost og et godt måltid ved behov. Vi ligger i hjertet av Sunnmøre, på Stranda, med fjell og fjord og luft og plass og rom for alle. Vi er et ujålete hotell og vertskap, midt i spektakulære naturopplevelser og verdensarv.

Stranda Hotel har 62 rom, restaurant, møterom, svømmehall og stor lobby med bar og kaffebar. Vi samarbeider med sterke lokale og internasjonale merkevarer; Grandiosa, Slettvoll, Stranda Spekemat og Starbucks – for å nevne noen.  Hotellet drifter også «Skinkerådhuset» på Stranda – et flott lokale for mindre selskap med topp moderne kjøkkenfasiliteter.

Stranda Hotel driver også de to serveringsstedene/paviljongene på Strandafjellet som serverer rask, god og lokal mat til folk i bakken. I helgene kan familier også nyte enkel varmmat i varmestua på fjellet.

Stranda Hotel er en ambisiøs aktør som ønsker å gi den flotte regionen vår en stemme og bidra til en positiv  utvikling av Sunnmøre.

  

Om Raus

Restaurant Raus ligger ved havnen i Sykkylven, og holder til i helt nye lokaler med utsikt over Sunnmørsalpene.  Raus er et samlingssted for lokale og tilreisende med fokus på lokal & kortreist matglede. Et sted å spise med familien, en øl med venner eller en lunsjprat med kollegaer. Et ujålete, ekte og trivelig sted, midt i Sunnmørsalpene. Vi har også stort fokus på catering, og har nylig investert i eget produksjonskjøkken til catering, i nabobygget til restauranten. Vi har åpent 6 dager i uken, og har lunsj og middagsmeny. 

Restauranten har i overkant av 70 sitteplasser, i tillegg til selskapslokaler i nabobygget og uteservering på sommeren. Moderne kjøkken fra 2018 og et eget catering/produksjonskjøkken i tilknytning til selskapslokalene. Raus har et ungt team på 22 ansatte fordelt på kjøkken, servering og oppvask. 

 

Arbeidsoppgaver

  • Daglig drift av kjøkkenet. 

  • IK-mat

  • Stillingen er operativ, i tillegg til noe administrasjon og møtevirksomhet.

  •  Være en stor del av utformingen av kjøkkenet på de tre lokasjonene, og bidra til utviklingen av menyer på våre ulike lokasjoner slik at flere kan få nyte «smaken av Sunnmøre» 

  •  Ta del i utviklingen av et solid fagnettverk i regionen, hvor samspill mellom aktører, læresteder og leverandører skaper glede og engasjement på jobben og positiv utvikling for bedriftene våre.

 

Egenskaper

  •  Vi er ute etter en positiv person som synes det er spennende at det skjer mye.

  • God faglig kunnskap innen matlaging.

  • Entusiastisk og engasjerende personlighet.

  • Evne til å lytte og være ydmyk.

  • God samarbeidsevne - internt og eksternt

  • Tro mot faget, innovativ med ønske om å utvikle og påvirke

  • Godt humør og glad i folk

 

Vi kan tilby

  • Jobb hos arbeidsgivere i spennende utvikling som vil investere i folk og fag

  •  Gode forutsetninger for videreutvikling og karriere

  •  Konkurransedyktig lønn

  • Et entusiastisk og engasjert team, med stor framtidstro

  • Muligheter for kursing og utdanning innen fagområdet

  • Muligheten til å bidra til etablering av et nytt fagmiljø på Sunnmøre, på tvers av bedrifter og institusjoner

Kontakt:

Daglig leder på Stranda Hotel, Ina Eldøy, ina@strandahotel.no / 95941901

Styreleder Restaurant Raus, Andreas Hjellegjerde, post@ahjellegjerde.no / 92244086